PIVNÝ ocot Pödör

Kód: 012053
13,17 € 10,98 € bez DPH
Skladom
Objem
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
22.11.2024
Možnosti doručenia

Ocot je jednou z najstarších potravín, ktoré ľudstvo pozná. Pivo nie je takmer v žiadnom prípade menejcenné, pretože história pivovarníckeho umenia siaha ďaleko do minulosti. Niet divu, že tieto dve esencie tvoria spolu aromatickú symbiózu. Pödörov pivný ocot zaujme svojou intenzívnou chuťou, ktorá sa vyskytuje len pri kvasení tmavého piva. 

Detailné informácie

Produkty ihneď k odoslaniu
Produkty ihneď k odoslaniu
1200+ produktov ihneď k expresnému odoslaniu
Bezkonkurenčné ceny
Bezkonkurenčné ceny
Jedinečné produkty v ponuke za zvýhodnené ceny len u nás!
Packeta doručenie
Packeta doručenie
Expresné doručenie na odberné miesta Packeta a do Z-BOX

Podrobný popis

Octový zážitok pre milovníkov piva

Ocot je jednou z najstarších potravín, ktoré ľudstvo pozná. Pivo nie je takmer v žiadnom prípade menejcenné, pretože história pivovarníckeho umenia siaha ďaleko do minulosti. Niet divu, že tieto dve esencie tvoria spolu aromatickú symbiózu. Pödörov pivný ocot zaujme svojou intenzívnou chuťou, ktorá sa vyskytuje len pri kvasení tmavého piva. Na rozdiel od octu vyrobeného zo svetlého piva chutí pivný ocot intenzívnejšie – chutí však aj nepivarom. Pivný ocot Pödör vďačí za svoj istý nádych špeciálnej technológii skladovania, ktorá zachováva čerstvosť octu.

 

POZITÍVNE ÚČINKY PIVNÉHO OCTU

Ocot vždy hral dôležitú úlohu v zdraví. Najmä z fondu účinných domácich prostriedkov je nepostrádateľný. Denne riedený vodou ako pitná kúra, ocot údajne stimuluje tvorbu žalúdočnej šťavy a pomáha tráveniu. Pokiaľ ide o krásu, octový kondicionér je považovaný za elixír pre matné, nevýrazné vlasy. Kyselina octová stiahne šupinky vlasov k sebe a opäť ich spojí. Výsledok: žiarivo krásna hlava vlasov. Kyselina octová je tiež veľmi účinná na suchú, šupinatú pokožku hlavy, pretože vyrovnáva pH pokožky.

 

POUŽITIE PIVNÉHO OCTU

Príjemne chmeľové, sladové a výdatné zároveň: Tak sa dá opísať chuť pivného octu. Jeho jemne kyslý charakter najlepšie chutí s čerstvými šalátmi spolu s tekvicovým olejom. Vynaliezaví kuchári radi používajú pivný ocot ako tajnú ingredienciu na zušľachťovanie omáčok k divine a tmavému mäsu. Ak máte radi výdatné, pivný ocot je na mieste. Zemiakové jedlá, fazuľu, šošovicové dusené mäso alebo aspik dostanete len s trochou pivného octu z Pödöru!

 

INGREDIENCIE

Pivný ocot (voda, pšeničný slad, chmeľ)

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 51 kJ / 12 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 3 g

z toho:

Cukor: 3 g

Bielkoviny: 0 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu : Rakúsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.