Ocot z ČIERNYCH RÍBEZLÍ Pödör
Kód: 012047 012048 Zvoľte variantSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Malé ovocie vo forme octu
Hľadanie niečoho neobvyklého vás muselo priviesť do Pödöru a octu z čiernych ríbezlí. Môžeme vám povedať jedno: Už nemusíte hľadať, pretože ste našli to, čo ste hľadali s ovocným octom Pödör. Vo fľašiach Pödör končia len tie najlepšie čierne ríbezle, známe aj ako cassis. Medzi zberom a vašim chrumkavým šalátom s dresingom Pödör sú početné pracovné kroky, najlepšie suroviny a neustála kontrola kvality.
Ríbezľový ocot dozrieva v drevených sudoch, ktoré sú neustále monitorované na obsah kyslíka a teplotu. Výroba octu bola vždy remeslom, ktoré si vyžaduje veľa trpezlivosti a skúseností. Tieto vlastnosti sú v Pödör doma. Len tak zachytíte znamenitú chuť octu. Kvapka po kvapke obsahuje čistú prírodu bez aróm a konzervantov.
POZITÍVNE ÚČINKY OCTU Z ČIERNYCH RÍBELÍ
Ocot z čiernych ríbezlí obsahuje množstvo zdravých prísad, vďaka ktorým je ovocie také cenné. Vitamíny , minerály a stopové prvky sú príjemné pre vaše telo. Kyselina octová je však zložka, ktorá nevzniká v zrelom ovocí, ale až počas procesu fermentácie. Čistí zvnútra, pôsobí antibakteriálne a neutralizuje hodnotu pH v organizme.
POUŽITIE OCTU Z ČIERNYCH RÍBELÍ
Skvelé víno v tmavočervenom šate: ocot z čiernych ríbezlí očarí oko, nos a podnebie rovnakou mierou. V ríbezľovom octe sa spájajú arómy rôznych ovocných kyselín, čo mu dodáva jeho neporovnateľne ovocnú chuť. Pozoruhodná je najmä jeho jemná kyslosť, ktorá poteší citlivých labužníkov. Ríbezľový ocot je potešením v lete s čerstvými listovými šalátmi a dokonale sa harmonizuje s olejom z hroznových jadierok alebo lieskových orieškov. Keď už hovoríme o lete: pridajte štipku bobuľového octu do ovocných čajov, džúsov alebo minerálnej vody a vychutnajte si vychladené - tip na uhasenie smädu do horúcich dní! Gurmáni varia ocot z čiernych ríbezlí v tmavých omáčkach k jedlám z diviny alebo červenému mäsu. Básnička o pečenej srnke, jarabici, králikovi a bažantovi!
INGREDIENCIE
ocot z čiernych ríbezlí
VÝŽIVOVÉ FAKTY
100 g obsahuje v priemere:
Energia: 51 kJ / 12 kcal
Tuk: 0 g
z toho:
Nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 3 g
z toho:
Cukor: 3 g
Bielkoviny: 0 g
Soľ: 0 g
SKLADOVANIE
Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.
Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.
Nefiltrovaný ovocný ocot – pred použitím pretrepte!
Krajina pôvodu : Rakúsko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.