JABLKOVÉ balsamico CREMA Pödör
Kód: 012028 012035 Zvoľte variantSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Krémová pochúťka s ovocnou chuťou
Existuje mnoho dôvodov, prečo použiť jemný jablčný balzamikový ocot z Pödör. Napríklad chutné jablká, nezameniteľne krémová konzistencia, množstvo možností prípravy... Nehovoriac o 100-percentnej istote, že sú použité len tie najlepšie suroviny. Presvedčte sa sami: crema z jablčného balzamikového octu zrejúca v drevených sudoch je presvedčivá z mnohých dôvodov. Najdôležitejšia je asi intenzívne ovocná chuť jabĺk. Sme si istí: nakoniec vás poteší nezameniteľná vôňa.
S dlhoročnými skúsenosťami spoločnosti Pödör niet divu, že v obchode končí len ten najlepší výsledok pre našich zákazníkov. Apple Balsamico Crema je doslova balzam na dušu a chuťové bunky. Najlepšie ingrediencie z čerstvých jabĺk v kombinácii s nízkou kyslosťou balzamikového octu robia v spojení s lahodnými pokrmami nielen niečo dobré pre vaše telo, ale aj pre vašu dušu. Je známe, že láska ide cez žalúdok a jablčný balzamikový ocot si už zamilovalo množstvo spokojných zákazníkov Pödör.
POUŽITIE JABLKOVÉHO BALSAMICO CREMA
Apple Balsamico Crema z Pödöru je krémovou prílohou k rôznym jedlám a je skutočným vrcholom, najmä v ľahkej kuchyni. Caprese s mäsitými paradajkami a byvolou mozzarellou sa len s pár kvapkami jablčného balzamika stane jedlom pre skutočných fajnšmekrov. Skutočná taliančina!
Každý, kto rád používa krémový jablkový balzamikový ocot v dezertoch, by ho mal použiť na zjemnenie svojho ďalšieho parfaitu. Jablčný balzamikový ocot crema sa výborne hodí aj do ranných müsli, prosových kaší alebo do ovocných smoothies a prinesie spestrenie do vašej kuchyne. Pridaním jablčného balzamikového octu z Pödör získate polievky a šalátové kreácie, ktoré zaistia niečo extra.
INGREDIENCIE
100% prírodný jablkový balzamikový krém, zrejúci v drevených sudoch, fermentovaný výhradne zo šťavy z kvalitných, prísne kontrolovaných a vyberaných čerstvých jabĺk.
VÝŽIVOVÉ FAKTY
100 g obsahuje v priemere:
Energia: 1565 kJ / 368 kcal
Tuk: 0,1 g
z toho:
Nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 88 g
z toho:
Cukor: 76 g
Bielkoviny: 0,5 g
Soľ: 0,03 g
SKLADOVANIE
Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe.
Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.
Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.
Nefiltrovaný ovocný ocot – pred použitím pretrepte!
Krajina pôvodu: Nemecko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.