Chilis Salsa omáčka 100 ml z habanero chilli na mexický štýl
Na top USA súťaži Scovie awards v kategórii Salsa-Habanero produkt Salsa získal druhé miesto zo stoviek produktov!
Do tejto omáčky sme použili tie najchutnejšie paradajky z našej záhrady a habanero papričky. Rímska rasca, koriander a limetka doľadia chuť tejto omáčky. Výborne hodí nielen k mäsu, ale aj ku grilovanej zelenine alebo ovociu. Skúste ňou ochutiť nap. špagety a preneste sa do inej dimenzie!
Chilis Salsa omáčka 100 ml
Zloženie: habanero, paradajky , paprika, cesnak, cibuľa, olivový olej, limetka, zmes korenín v rôznych pomeroch, kyselina sorbová
Alergény: –
Odporúčame k: výborne hodí nielen k mäsu, ale aj ku grilovanej zelenine alebo ovociu. Skúste ňou ochutiť špagety a preneste sa do inej dimenzie.
Obsah: 50 ml
Krajina pôvodu hlavnej suroviny: Slovensko
Minimálna trvanlivosť do/šarža: označené na obale
Po otvorení skladujte v chladničke!
Habanero Orange
Chilli Habanero patrí k veľmi štipľavým chilli paprikám. Odroda je veľmi výnosná. Plod papričky je zvyčajne dlhý okolo 3 – 4 cm a široký 4 cm, oranžovej farby. Odroda dorastá do výšky 65 – 90 cm. Papričky sa využívajú na dochucovanie jedál, na nakladanie a na sušenie. Štipľavosť tejto odrody sa hodnotí na 150 000 – 325 000 jednotiek SHU, ide teda o veľmi štipľavé čili.
Habanero Red
Chilli Habanero patrí k veľmi štipľavým chilli paprikám. Odroda je veľmi výnosná. Plod papričky je zvyčajne dlhý okolo 3 – 4 cm a široký 4 cm, červenej farby. Odroda dorastá do výšky 65 – 90 cm. Papričky sa využívajú na dochucovanie jedál, na nakladanie a na sušenie. Štipľavosť tejto odrody sa hodnotí na 150 000 – 325 000 jednotiek SHU.
Dávkování a skladování
Stanovená doporučená denní dávka se nedoporučuje přesáhnout
Doplněk stravy se nesmí užívat jako náhrada rozmanité stravy
Neužívejte současně více přípravků s podobným složením
Těhotné a kojící ženy, děti - doporučujeme poradit s lékařem
Uskladňujte při teplotě od 15–25 °C na suchém místě bez přímého slunečního světla
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií