Lucuma je v Peru ľudovo nazývaná ako „Zlato Inkov“ a je symbolom dlhovekosti a plodnosti. Lucuma (Pouteria Lucuma) je takzvané superovocie, ktoré sa v...
Blog, Strana 4
Vážený priatelia, v našej ponuke nájdete naozaj široký výber múk a múčnych zmesí, preto Vám prinášame receptík, pri ktorom si môžete vybrať hneď dve m...
Kto by nepoznal chia semienka? Je to biopotravina, ktorá je doslova preplnená energiou, má kopu vitamínov a zasýti na dlhší čas, pretože spomaľuje pre...
Priatelia, predstavujeme Vám Tapioku. Je to škrob, ktorý sa získava zo sušených koreňov rastliny s názvom maniok jedlý, tiež nazývaný yuca. Pochádza z...
Drahí naši priatelia, aj vy často v kuchyni používate sójovú omáčku? Vyskúšajte TAMARI, je to tradičná prírodná sójová omáčka, ktorá sa vyrába z kvase...
Najobľúbenejší paleo chlebík vhodný na raňajky alebo desiatu. Chlebík je bez lepku, má orieškovú chuť. Vďaka tekvicovej múke má zaujímavú zelenkastú f...
Trik so sódou bikarbónou Ako "zahasiť" sódu bikarbónu, aby ju v koláči nebolo tak cítiť? Potrebné množstvo dáme do polievkovej lyžice, alebo maléh...
Dresing s píniovým olejom Pödör a jablkovým octom Pödör Suroviny: 150 g bieleho jogurtu 1 strúčik cesnaku 1 ČL jablkového ovocného oc...
Šalát z údeného rybieho filé s olejom Pödör z hroznových jadierok Zweigelt a pivným balzamikom Pödör Suroviny: 1 vajce (uvarené na tvrdo) 130 g ú...
Krémová cviklová polievka s pistáciovým olejom Pödör Suroviny: 4 cvikly strednej veľkosti 500 ml kuracieho alebo zeleninového vývaru 500 ml ...